18 Mart 2014 Salı

Yaratıcı Çocuklar'ın karikatürleri için jüri toplandı...























Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin geleneksel çocuklar arası karikatür yarışmasının yedincisi için 17 Mart Pazartesi günü jüri toplantısı gerçekleşti...

Yaratıcı Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa, Yaratıcı Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Havva Tapa ile karikatürcülerdenTan Oral, Erdoğan Bozok, Raşit Yakalı, İbrahim Tapa ve Aziz Yavuzdoğan'dan oluşan seçiciler kurulu, beş kategoride gerçekleştirilen;  "Barış" konulu karikatür yarışması için, ülkenin dört bir yanından katılan yüzlerce karikatürleri değerlendirmekte zorlandı.

Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl katılımın daha fazla olması ve gönderilen bazı eserlerin, profesyonel çizerlere taş çıkartacak derecede kaliteli olması dikkat çekti.

Yaratıcı Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa'nın verdiği bilgiye göre Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Aydın Doğan Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen yarışmaya katılan eser sahibi çocuklar arasından başarılı bulunanlar, derneğin YOLUN BAŞINDAKİLER projesi için temel oluşturacak...  (FENAMİZAH)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.