21 Mayıs 2014 Çarşamba

Odabaşıoğlu, Kırıkkale'de şiir ve karikatürü buluşturdu...








































Karikatürist-yazar-şair Sezer Odabaşıoğlu, çocuklara şiiri sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak ve bu alışkanlığın sürekliliğini sağlamak, etkili ve sağlıklı iletişim kurabilme becerisi kazandırmak amacıyla, Kırıkkale Özel İdaresi Bilim Sanat Merkezi ve Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi'nin düzenlediği bir etkinliğe katıldı.

Kırıkkale Özel İdaresi Bilim Sanat Merkezi Müdürü Bekir Demirdöğen'in açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim Ve Sanat Merkezi öğrencilerinin, sanatçının derleyip kitaplaştırdığı “Bir Avuç Tekerleme” kitabından yaptıkları seçki tekerlemeleri; “Kenar Süsüm Kuş Ağaç Ve Ben” ve “Söğüt Dalı Düdük” çocuk şiir kitaplarından seçtikleri şiirleri seslendirdiler.

Sezer Odabaşıoğlu'nun karikatürlerinden oluşan serginin de yer aldığı etkinlikte sanatçı konuklara bir şiir dinletisi de sundu ve öğrencilere kitaplarını imzaladı.

Programın sonunda Kırıkkale Özel İdaresi Bilim Sanat Merkezi Müdürü Bekir Demirdöğen ve Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi Müdürü Zeliha Atay, sanatçıya günün anısına hazırladıkları katılım plaketlerini takdim ettiler. (FENAMİZAH)

- - -

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.