17 Şubat 2015 Salı

Karikatürcüler Derneği'nden "Evlere Servis Özel Karikatür Sergisi"...







































Geçtiğimiz 14 Şubat'ta Ankara'da gerçekleşen "Sevgililer Günü"ne özel bir ev partisine katılan Karikatürcüler Derneği Başkanı Metin Peker, ev sahiplerine büyük bir sürpriz yaptı.

Hürriyet Gazetesi'nin Ankara sayfasında yer alan habere göre > > http://www.hurriyet.com.tr/ankara/28208654.asp Fox TV'nin Ankara temsilcisi Sedat Bozkurt, Sevgililer Günü'nde eşine aldığı çiçekle evine geldi. Aynı zamanda doğum günü olan Sedat beye de aslında eşi Havva hanım evde  30 yakın arkadaşıyla bir doğum günü partisi sürprizi hazırlamıştı. Partinin ikinci büyük sürprizini ise Sedat Bozkurt'un arkadaşlarından Karikatürcüler Derneği Başkanı Metin Peker yaptı.


Peker, edindiğimiz istihbarata göre bazı dernek üyesi (isimleri bizde saklı) karikatürcülere siparişle çizdirdiği "Sedat Bozkurt portre çizimlerini" Ankara'da Kızılay'da sürekli çalıştığı ozalitçide özel olarak hazırlatarak, kişiye özel bir karikatür sergisi düzenleyip, "evlere servis özel karikatür sergisi"ni gerçekleştiren ilk başkan olarak Karikatürcüler Derneği tarihine adını yazdırdı...

Olayın duyulmasıyla; karikatürcüler facebook üzerinden yoğun tepkiler göstermeye başladılar. Kamu yararına bir statüsü olan derneğin, kişiye özel karikatür sergisi düzenlemesinin mantığını anlamaya çalışan karikatürcüler, bu serginin yönetim kurulu kararıyla gerçekleşip gerçekleşmediğini, ozalitçide ki masrafların ne şekilde ve hangi maksatla karşılandığını, derneğin hemen her sergisinin Karikatürcüler Derneği Web Sitesi'nden duyurulurken, bu kişiye özel serginin neden gizli tutulduğunu soruyorlar... Dernek başkanınının konu hakkında nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor... ( FENAMİZAH)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.