24 Şubat 2016 Çarşamba

Aziz Yavuzdoğan'ın karikatür sergisi Eskişehir'de açıldı...

























Odunpazarı Belediyesi ve Sakarya Gazetesi’nin birlikteliğinde, “Aziz Yavuzdoğan Karikatür Sergisi” 20 Şubat Cumartesi günü Eskişehir'de açıldı.

Karikatürcü ve grafik tasarım sanatçısı Aziz Yavuzdoğan’ın, Eskişehir’in yerel gazetesi Sakarya Gazetesi’nin Mizah Eki için çizdiği, 2015 yılı içerisinde yayımlanan kapak karikatürlerinden oluşan 52 çalışması, oluşturulan sergiyle sanatseverlerle buluştu.

Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen sergiye, Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un adına Başkan Vekili Yavuz Metin, Sakarya Gazetesi sahibi Üstün Ünügür ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler sergiyi gezdi. Karikatür sanatçısı Aziz Yavuzdoğan’ın 52 karikatür çalışmasının bulunduğu sergi, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde 1 Mart tarihine kadar açık kalacak ve vatandaşlar tarafından izlenebilecek. (FENAMİZAH - fotoğraflar: Ekrem Borazan ve Ahmet Taşçıoğlu.)

























































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.